Инструменти на Wera Германия - иновативни и качествени

Инструменти на Wera Германия - иновативни и качествени

Wera е германска компания, която произвежда иновативни и качествени инструменти за професионалисти и любители. С над 80 години опит в производството на инструменти, Wera е запазила репутацията си като един от водещите производители в бранша. Техните инструменти са познати със своята издръжливост, точност и удобство при работа.

Видове инструменти на Wera

Wera предлага широка гама от инструменти, които могат да отговорят на всякакви нужди. Ето някои от тях:

Отвертки

Отвертките на Wera са едни от най-популярните продукти на компанията. Те са известни със своята издръжливост и точност и се предлагат в различни форми и размери, за да отговарят на всякакви нужди. Някои от отвертките имат иновативни дизайнерски решения, като например серията Kraftform, която има специални дръжки, проектирани за да предоставят максимален комфорт при работа.

отвертки Wera

Битове

Битовете на Wera са изключително здрави и издръжливи, което ги прави идеални за професионална употреба. Отличават се също така с висока точност и лесна смяна на битовете.

Wera предлага широка гама от битове за всеки вид завинтване, включително Phillips, Torx, Pozidriv и Hex. Те са снабдени с иновативна технология на здравината, която гарантира устойчивостта на инструмента на износване и огъване.

Освен това, Wera има и уникална система за цветно кодиране на битовете, която прави избора на правилния бит бърз и лесен.

Битове Wera